Prečo by som sa mal hnevať?
mam len hokej v zámenách :)
Šak to neni myslené absolútne.
Otázka je, ako vždy v MIERE zaangažovanosti.. a benefitov českej strany z konkrétnej politicko-vojensko-ekonomickej operácie.
Miera spoluúčasti.
Či vedomá, alebo podvedomá je vzhľadom na celkový efekt, výsledok, irelevantné.
Nejaké štatistiky, dokumenty, štúdie sú okrem toho, že sú vždy "zákaznícky orientované", len jednou časťou hľadania objektivity
a druhou nemenej dôležitou sú osobné výpovede súćasníkov.
Tie sú žiaľ vo veľkej väčšine také, ako som vyššie popísal.
Obaja vieme, že v zásade nie je problém tebou popísané "fakty" dať do takej súvislosti, konštelácie, že budú popisovať hoc aj úplne opačný výsledok. Navyše nie je problém si príslušné dôkazy vyrobiť.
Opakujem: ďalej je kľúčové chápanie mechanizmov globálnej politiky.
Potom môžeme aj pomerne presne predpokladať, čo (ktoré dominantné objektívne socio-naturálne procesy) na konkrétnom mieste v daný moment dejín skutočne rozhodovalo bez ohľadu na to, čo si kto vtedy myslel, atď..
Ostatné sú fakt dokola omielané propagandistické texty fabulované systematicky českými jelitami a vnucované našim národom. No ako nesprávne vraj povedal Seppi Goebbels:
1000x opakovaná lož sa nestáva pravdou.
Slovák vám fakt na také hranie sa na blbého, či vyslovene tupé provokácie už nebude odpovedať a v horšom prípade vám bez slova dá facku.
Ľudovo: "Hrach, či perly?"
ja ale teda po x-té skúsim:
Ag 1-obyčajný Rus:
Koho v dnešnom režime zaujíma, čo si myslí obyčajný človek?
Podstatný je stále ešte v tomto konkrétnom zmysle (inde samozrejme nie až tak celkom) názor riadiacej štruktúry spoloćnosti.
Ad2:
1. Slovakštát
To s tými Poliakmi ako argument dúfam nemyslíte vážne. Nafukovanie nepodstatného dopodstatného mi niečo pripomína. Tebe nie?
České "elity" vtedy (v ´38) Slovákov fakt kruto podviedli, sprosto obetovali celý národ-y - milióny občanov Slovenska na genocídu a ešte mali tú drzosť dať to za vinu obeti agresie, prezentovať to ako zradu 1.ČSR. Vyššie som podrobnosti rozpísal. Viete všetci dobre, že sme za podmienok predurčených pražskou "vládou" nemali šancu prežiť. Česi v danej globálo-politickej konštelácii áno. Spoliehanie sa na vycucanie, "nasatie" intelektuálneho potenciálu Prahou z následne (po planovanom "nevzhnutnom" rozdelení napospas medzi maďarských a poľských nacistov a fašistov) vyvražďovaného Slovenska a spol., prezentované, ako záchranu (podobne, ako Ukrajincov, Rusov a ďalších..) asi ani nemá z morálneho hľadiska zmysel komentovať. O to viac, že ide o tradićnú normu myslenia jelít našich západných susedov a nie momentálny zámer, zlyhanie za "neštandardných okolností", ktoré by sa teoreticky ešte možno dalo nejako ospravedlniť.. zrovna tak systematické osadzovanie slovenského Kanonenfuttru na zóny smrti česko-nemeckej fronty pred i po 2.svet. vojne. Pritom čeští hošánci si konali službu v bezpečnom zázemí slovenských hôr a menej exponovaných českých polygónov. Inu, hromadilo sa toho postupne mnoho, o čom českí histerici a slovenskí poturčenci "taktne" mlčia a talmudovsky zanedbateľné "fakty" vyzdvihujú.
O 1000 a 1 príbehoch o "zlatých českých pracičkách" u nás i okolitých štátoch ani nehovoriac. V tom sú podobné poľskému "kombinovaniu" (po slovensky "ojeb" .. s prepáčením)
Či "dejte mi lidi, já to udělám"..s čím mám žiaľ ohľadne Čechov a hlavne Nemcov aj ja osobne nemalé skúsenosti. I keď je to vlastne židovská doména.. "Urobiť všetko preto, len aby nerobiť.."
"On sa na upozornenie ale len prázdno usmeje a s prázdnym povýšeným pohľadom v kombinovaní pokračuje".
Doteraz má väčśina najlepśích slovenských firiem "matku" v Prahe. Tadiaľ prechádzajú monopolne česko-brúSelskou "justíciou" výpalnícky chránené zahranićné objednávky priemyslu, prebieha zdaňovanie (DPH väčšinou zasa v Nemecku), je tak financované našimi fabrikami váš a nemecko-rakúsko-švajčiarsky Sozialstaat..dôchodky, školstvo.., čo navrhovali aj našim jelitám, ak pomôžeme rozvrátiť=kolonizovať Ukrajinu, RUsko a Strednú Áziu. Našťastie nemalá časť našich (až na zradcov) to tradične odmietla..a ak budú sadzby tlačiť na uroveň Čiech a Nemecka, nie vyššie rastu HDP, ostaneme v EÚ a pomôžeme. Inak by to dlhodobo nedávalo zmysel.
..ok radšej nepokračujem..
Kecy prosto fakt nedělají věci..dlhodobo.. iba ak krátkodobé, smrteľné ilúzie
Ste západnejšie a preto si i to temnejšie..prví lížete.
Dobré je, že po postupnej transformácii bánk na beyúročné investičné spoločnosti a pri úrovni dnešnej technologizácie, automatizácie nemusíte ani vy, ani Nemci, či Holanďania, Briti, AMíci viac na zvysku sveta parazitovať
ad:SNP
Šrobár so Stalinom? Zčasti, no celkovo váhou irelevantné
Pekne po kriminalisticky:
A) Kto z budúcich "víťazov" najväčší záujem na tom, aby sa SNP nepodarilo?
B) Koho by asi tak za tým účelom najefektívnejśie použil?
Ad školy:
Myslím, že vyššie som na to odpovedal a iba zopakujem, že nechcem popierať benefity zo spolupráce s Čechmi, ktoré snáď celkovo zatienili negatíva. Detto s Maďarmi.
Tak aj to, že proti bežným Čechom, Maďarom, či Poliakom. ak sa normálne chovajú, má na Slovensku niečo iba dáky krčmový idiot. So časťou sociopaticko-mafióznych jelít (včítane tých "slovenských" a´la Babiš, Krnáčová, Gál, Schutz, Demeš a SSpol) je to však samozrejme úplne iné. Škodná. Presnejšie ich niektoré konkrétne činy, bo v každom je i kus Človeka, aj keď niekedy žiaľ veľmi maly
ok..asi stačí zatiaľ..nateraz, aby toho moc nebolo naraz
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ohledne legionaru
udo | 07.07.2016